AKUPISTE.com Yhteys Kysymiksiä ja Vastauksia Uutiset English
Svenska
   

 

Maria Juselius

Kiinalainen lääketiede

Akupunktiohoidot

Mannerheimintie 5 C 4 krs

00100 Helsinki

GSM 040 534 66 33

email


huione

Vuosituhantinen hoitoperinne

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen länsimaissa tunnetuin hoitomuoto. Oleellista akupunktiossa on hoidon kokonaisvaltaisuus: sen teho perustuu vuosituhansien aikana kertyneeseen, kokemusperäiseen tietoon ihmisen fysiologiasta, psyykestä ja tunnetiloista ja näiden keskinäisistä vaikutuksista.

Akupunktio sairauksien hoidossa

Akupunktiolla hoidetaan samoja sairauksia kuin länsimaisen lääketieteen keinoin. Akupunktiolla pyritään vaikuttamaan sairauksien perussyihin, ei pelkästään oireisiin. Tyypillinen esimerkki tällaisesta sairaudesta on verenpainetauti.

Akupunktio on lääkkeetöntä hoitoa

Akupunktio on yksilöllinen ja lääkkeetön hoitomuoto; siksi se sopii useimmille ihmisille. Erityisesti lääkeaineallergikot, monisairauksiset ja kroonikot, esim. astmaatikot, välttyvät lääkkeiden sivuvaikutusten ja pitkäaikaisen käytön aiheuttamilta ongelmilta.

Akupunktio terveyden ylläpitääjänä

Akupunktion avulla pystytään myös ehkäisemään ennalta kiireisen elämänrytmin aiheuttamia stressitiloja ja sairauksia. Hoidon on todettu tehoavan hyvinkin ongelmallisiin vaivoihin, jopa korvien soimiseen ja raskauspahoinvointiin; siksi akupunktiota käytetään usein länsimaista lääketiedettä täydentävänä hoitomuotona.

Akupiste – yksilöllistä ja potilasystävällistä akupunktiota

Hoitokartoitus lähtee aina kunkin ihmisen yksilöllisistä tarpeista. Käyttämäni akupunktiomenetelmä on potilasystävällinen ja tehokas: tuloksiin päästään vähällä neulamäärällä ja pitkillä hoitoväleillä.

 

copyright © 2003 - Maria Juselius

Konito.com Webdesign